GK Gevelspecialisten

GK Gevelspecialisten is een jonge en dynamische onderneming die altijd streeft naar kwaliteit en perfectie. Wij hebben ruime ervaring met alle voorkomende voegwerkzaamheden.

"Een voeg bepaald het uiterlijk van een pand"

Over GK Gevelspecialisten

Of het nu gaat om een 1mm verdiepte voeg of een knip voeg; wij zijn alle markten thuis. Wij nemen uitsluitend genoegen met het hoogst haalbare resultaat van de werkzaamheden. Heeft u vragen of wilt u gratis een offerte aanvragen, neem dan contact met ons op.

Diensten

Gevelreiniging

Na jaren van gebruik is onderhoud altijd noodzakelijk voor het behoud van uw gevel. Bij het reinigen van gevels spelen verschillende zaken een belangrijke rol, zoals de steensoort, het soort vervulling, de bereikbaarheid en de lokale wetgeving omtrent gevelreiniging.

Voegwerk

Belangrijk bij voegen zijn onder meer de juiste kleursamenstelling, een consistente kleur en een uiterst gelijkmatige vulling. Ook de mortelsamenstelling is van essentieel belang. Naast de wijze van aanbrengen bepaalt dit de duurzaamheid van de voeg.

Metselwerken

GK Gevelspecialisten verzorgt alle soorten metselwerk voor u, waaronder doorstrijk metselwerk, Dit is een methode waar achteraf niet gevoegd hoeft te worden, omdat de speciemortel direct na het metselen word doorgestoken (ook wel Pointmasteren genoemd).

Geïnteresseerd?

Voordelen van GK Gevelspecialisten

Omdat wij altijd streven naar kwaliteit en perfectie is de keuze voor Voegbedrijf GK Gevelspecialisten snel gemaakt. Bij ons heeft u vele voordelen
Wij zijn voor zowel zakelijke als particuliere projecten inzetbaar
Wij zijn de specialist in voegwerk
Van ons krijgt u het hoogst haalbare resultaat van de werkzaamheden
Wij doen een vrijblijvende offerte
Wij geven advies op maat Wij zijn o.a. actief in Den Haag, Rijswijk, Leidschendam, Nootdrop, Leiden en Zoetermeer. De prijzen die wij hanteren zijn altijd concurrent!