Gevelreiniging

Gevelreiniging:

Professionele gevelreiniging Den Haag

Na jaren van gebruik is onderhoud altijd noodzakelijk voor het behoud van uw gevel. Bij het reinigen van gevels spelen verschillende zaken een belangrijke rol, zoals de steensoort, het soort vervulling, de bereikbaarheid en de lokale wetgeving omtrent gevelreiniging. Kortom, elke gevel vereist een eigen aanpak van reinigen. Als gevelspecialist komen wij graag bij u ter plaatse bekijken welke reinigingstechniek het meest geschikt is voor uw situatie.
Doorgaans reinigen wij in eerste instantie met heet water onder hoge druk middels een professionele hogedrukreiniger. Al dan niet met een reinigingsmiddel lost de vervuiling op in het water, en spoelt met het water van de gevel af.

Zandstralen bij hardnekkige vervuiling

Wanneer de vervuiling zeer hardnekkig is, of niet in water of een reinigingsmiddel oplosbaar, dan is zandstralen (ook wel microstralen of sandwashen genoemd) een goed alternatief. Hierbij wordt met een mengsel van water en een straalmiddel (meestal Olivine zand) de vervuiling als het ware van de gevel 'afgepoetst'. De juiste instelling van straalmiddel, water, en de straaldruk, zorgt ervoor dat er geen (inslag)schade aan de oppervlakte ontstaat. Bij deze techniek wordt geen gebruik gemaakt van chemicali├źn waardoor deze manier van reinigen uiterst milieuvriendelijk is.
In veel gevallen is het mogelijk een gevel te stralen met het behoud van de oorspronkelijke voegen.

Weten welke dienst het beste bij u past?

U kunt bij ons vrijblijvend een offerte laten opstellen voor uw project, hierdoor weet u bij ons waar u aan toe bent voordat we beginnen met het werk.