Knipvoeg

Knipvoeg:

Ervaren voegbedrijf

Wilt u de gevel van uw woning opknappen of een andere look geven? GK Gevelspecialisten heeft zich gespecialiseerd in voegwerken en gevelrenovatie. Wij weten dus ook alles van knip- en snijvoeg af. Deze authentieke voeg vergt een andere manier van voegen, dan een normale platvolvoeg. En worden ook vaak door onze meer ervarende voegers uitgevoerd. Met onze specialisten voor al uw hak- en voegwerk weten wij op professionele wijze snij en knipvoegen aan te brengen.

Knipvoeg is ons vak

De knipvoeg is de meest arbeidsintensieve wijze van voegen. Het resultaat is een scherpe mooi op liggende voeg, die de gevel een statige uitstraling geeft. Voor de knipvoeg maken wij gebruik van zowel schelpkalkmortel als fabrieksmortel. Deze laatste kan elke gewenst kleur krijgen. Hierdoor is het mogelijk om dezelfde kleur van uw steen te benaderen. Knipvoeg is de klassieke manier van voegen, waarbij er door schuin te voegen er een zekere schaduw in uw voeg te zien is.

Gecertificeerd voegbedrijf

Voegersbedrijf GK Gevelspecialisten voert alle klassieke en moderne voegen uit zoals borstelwerk, gladwerk en knipwerk. Wij werken volgens de hoge kwaliteitseisen. GK Gevelspecialisten beschikt over al het nodige materieel, waaronder gekeurde stellingen en een hoogwerker.
Wij zijn o.a. actief in Den Haag, Rijswijk, Leidschendam, Nootdorp, Leiden en Zoetermeer. De prijzen die wij hanteren zijn altijd goedkoop!

Weten welke dienst het beste bij u past?

U kunt bij ons vrijblijvend een offerte laten opstellen voor uw project, hierdoor weet u bij ons waar u aan toe bent voordat we beginnen met het werk.