Renovatie Schoorsteen

Renovatie schoorsteen

Is uw schoorsteen aan renovatie toe?

GK Gevelspecialisten in Den Haag is een jong en dynamisch bedrijf dat de renovatie van elke kapotte of aangetaste schoorsteen tot in de puntjes verzorgt. Een schoorsteen staat op het hoogste punt van een woning en staat continu bloot aan weersinvloeden. Er kunnen lekkages optreden en erosie kan zijn tol eisen. Mocht uw schoorsteen een opknapbeurt nodig hebben, roep dan de hulp in van onze deskundigen. Zij zorgen voor een complete renovatie van de schoorsteen.

Onze werkzaamheden bij schoorsteen renovatie

Bij de renovatie van uw schoorsteen zij er diverse werkzaamheden die wij kunnen uitvoeren, waaronder:
• Impregneren en coaten van de afdekking
• Een gestuukte afdekking en grespotten vervangen
• Rollaagsafwerking vervangen
• Schoorsteen afdekkap en roosters plaatsen
• Loodwerk vervangen

Topkwaliteit en de beste producten

GK Gevelspecialisten werkt uitsluitend met de beste producten en grondstoffen. Onze medewerkers zijn goed opgeleid om te kunnen werken met de nieuwste technieken en leveren werk van topkwaliteit af. Van ons krijgt u een vrijblijvende offerte voor alle uit te voeren werkzaamheden.
Wij zijn o.a. actief in Den Haag, Rijswijk, Leidschendam, Nootdorp, Leiden en Zoetermeer. De prijzen die wij hanteren zijn altijd goedkoop!

Weten welke dienst het beste bij u past?

U kunt bij ons vrijblijvend een offerte laten opstellen voor uw project, hierdoor weet u bij ons waar u aan toe bent voordat we beginnen met het werk.