Gevelrestauratie

Gevelrestauratie:

U zoekt een deskundig gevelrestauratie bedrijf?

Dan bent u bij GK Gevelspecialisten op het juiste adres. Wij hebben al jaren ervaring in het verbeteren van het aanzien van gebouwen. De voorgevel bepaalt voor een groot deel de indruk van een gebouw. GK Gevelspecialisten past moderne restauratietechnieken toe bij gevelrestauratie. Hieruit vloeit voort een optimale bewerking van uw gebouw.

Uitgebreid pakket bij restauratie

Onze werkzaamheden bij gevelrestauratie variëren van het herstel van barsten en scheuren tot het opnieuw voegen van metselwerk. Wij geven uw verouderde of beschadigde voorgevel een fris nieuw aanzicht. Wilt u de voorgevel in de klassieke stijl of juist modern, u geeft het aan. Onze specialisten in gevelrestauratie hebben ruime ervaring en leveren topkwaliteit werk af.

Uitgebreid advies

Onze specialisten worden continu op de hoogte gehouden van de nieuwste technieken en ontwikkelingen. Hierdoor kunnen zij u voorzien van deskundig advies bij gevelrestauratie. Voordat wij overgaan tot het uitvoeren van een project, komt onze deskundige bij u op locatie voor de opmaak van een vrijblijvende offerte. U weet dan precies waar u aan toe bent als u besluit met GK Gevelspecialisten in zee te gaan.
Wij zijn o.a. actief in Den Haag, Rijswijk, Leidschendam, Nootdorp, Leiden en Zoetermeer. De prijzen die wij hanteren zijn altijd concurrent!

Weten welke dienst het beste bij u past?

U kunt bij ons vrijblijvend een offerte laten opstellen voor uw project, hierdoor weet u bij ons waar u aan toe bent voordat we beginnen met het werk.