Voegwerk:

Voegwerken

Verder beschikt GK Gevelspecialisten over specialisten voor al uw hak- en voegwerk alsmede het aanbrengen van knipvoegen.
Voegen bepalen in grote mate het aanzien van uw woning. De gevel is het visitekaartje van de woning en meer dan 30% van de buitengevel is voeg.
Belangrijk bij voegen zijn onder meer de juiste kleursamenstelling, een consistente kleur en een uiterst gelijkmatige vulling. Ook de mortelsamenstelling is van essentieel belang. Naast de wijze van aanbrengen bepaalt dit de duurzaamheid van de voeg. Alleen met de juiste apparatuur en uiterst ervaren specialisten krijgt u de optimale voegen die zo bepalend zijn voor de uitstraling van uw woning.
Voegersbedrijf GK Gevelspecialisten voert alle klassieke en moderne voegen zoals borstelwerk, gladwerk, knipwerk, schaduwvoeg, snijwerk of daggestreek volgens de hoogste kwaliteitseisen uit. Het bedrijf is hiervoor speciaal gecertificeerd.

Particulier

Uw woning kan zowel met bastaardmortel (wit, beige, lichtgeel, grijs) worden gevoegd, als ook met fabrieksmortel. Deze laatste kunt u elke gewenst kleur geven en is kwalitatief vergelijkbaar. Zo kan u dezelfde kleur van uw steen benaderen.
Er kunnen ook verschillende voegtechnieken worden toegepast. Er is de klassieke manier van voegen, maar bij rustieke woningen kan een geborsteld effect net dat tikkeltje meer aan uw voegwerk geven. Er kan ook schuin gevoegd worden waardoor er een zekere schaduw in uw voeg te zien is.

Industriële voegwerken

Wij voegen en renoveren ook appartementen, monumenten, overheidswerken en grote projecten. GK Gevelspecialisten beschikt over het nodige materieel, waaronder gekeurde stellingen en een hoogwerker.

Weten welke dienst het beste bij u past?

U kunt bij ons vrijblijvend een offerte laten opstellen voor uw project, hierdoor weet u bij ons waar u aan toe bent voordat we beginnen met het werk.