Blog

Opknapbeurt ADO Kassahuisjes
Nieuws

Opknapbeurt ADO Kassahuisjes

Vandaag is GK Gevelspecialisten begonnen met het feitelijk opknappen van de kassahuisjes. Gino Kaffa, oprichter en directeur van GK Gevelspecialisten, liet weten dat de kassahuisjes nog op hun oude plek al zoveel mogelijk opgeknapt zullen worden.


Zo zal de deur die er origineel niet in zat, dichtgemetseld worden en de ‘andere’ deur weer in originele staat gecentreerd worden. Al deze werkzaamheden zullen ook de stabiliteit van de kassahuisjes verbeteren. Er is ook een begin gemaakt met het verwijderen van de verfresten die er nog opzaten. Er is doelbewust gekozen om de graffiti te verwijderen, omdat het verleden heeft aangetoond dat de graffiti uitnodigt tot het zetten van ‘tags’ van andere graffiti kunstenaars waardoor de kassahuisjes er verloederd uit zouden komen te zien.
Vandaag zijn dus de eerste werkzaamheden begonnen en het resultaat is al duidelijk te zien! Als de kassahuisjes eenmaal in het Forepark staan, zullen ze nog een keer nagelopen worden om er voor te zorgen dat ze weer jaren mee kunnen.
Gino Kaffa is overigens met zijn bedrijf GK Gevelspecialisten een van de eerste bedrijven geweest die zich heeft aangemeld om te helpen bij het redden van de kassahuisjes.


De medewerkers van GK Gevelspecialisten zullen op kosten van het bedrijf de kassahuisjes volledig in oude luister herstellen en de kassahuisjes zijn voor deze werkzaamheden in goede handen, want Gino Kaffa heeft met zijn bedrijf al menige gevel in en rond Den Haag tot tevredenheid van zijn klanten onder handen genomen. Dus mocht je de inspanningen van GK Gevelspecialisten waarderen en zelf onderhoud aan je huis of bedrijfspand uit laten voeren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

GK Gevelspecialisten